Κάτι νέο και απρόσμενο περιμένει εσάς, τους αγαπημένους μας επισκέπτες που είστε πλέον έμπειροι μαχητές του απίθανου μαχητικού μας F16.

Τώρα μπορείτε να καταρρίψετε τον εκπαιδευτή σας…! ή να πετάξετε σε σχηματισμό μαζί του! Ναι είναι αλήθεια! Ο δεύτερος σταθμός Falcon F-16 είναι γεγονός! Ποιος δε θα ήθελε να πετάξει με έναν επαγγελματία στρατιωτικό πιλότο και να βιώσει ακριβώς τις ίδιες εμπειρίες μαζί του;

Στο PILOT CENTER σας προσφέρουμε πλέον τη δυνατότητα με τη δημιουργία ενός ακόμα σταθμού πτήσης να πετάξετε σε σχηματισμό με τον έμπειρο εκπαιδευτή μας, να εκτελέσετε μοναδικές αποστολές μαζί του, ακόμη και να τον καταρρίψετε σε εναέρια μάχη! Αρκεί να διαθέτετε γερά νεύρα και αγάπη για την περιπέτεια.

Ελάτε για αξέχαστες αερομαχίες, για «επικίνδυνες» αποστολές, για εμπειρίες που θα έχετε να συζητάτε με τους φίλους σας, καθώς θα ξεφυλλίζετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θα έχουν αποθανατίσει τις μοναδικές αυτές στιγμές. Νιώστε την αδρεναλίνη ενός πιλότου μαχητικού και ζήστε την πιο συναρπαστική εμπειρία!

Ισχύει για διάρκεια πτήσης 60 λεπτών και άνω, χωρίς καμιά επιπλέον επιβάρυνση.

Τηλεφωνήστε μας για την κράτηση σας, τώρα, και πείτε, θέλω να πετάξω σε σχηματισμό!