Ναι, θα τα καταλάβετε όλα. Οι εκπαιδευτές μας θα προσαρμόσουν την ενημέρωση και την πτήση στο επίπεδό σας. Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε ακόμα και άτομα χωρίς καμία εμπειρία, έως και επαγγελματίες πιλότους.

Οι προσομοιωτές μας είναι της κλίμακας 1 προς 1. Στο Airbus 320, όλοι οι πίνακες, τα όργανα και τα καθίσματα του πιλότου φαίνονται και λειτουργούν ακριβώς όπως ένα πραγματικό αεροσκάφος. Η διάταξη του θαλάμου διακυβέρνησης και το οπτικοακουστικό σύστημα καθιστούν την πτήση εξαιρετικά ρεαλιστική. Ακόμη και οι επαγγελματίες πιλότοι εντυπωσιάζονται και πιστεύουν ότι πετούν πραγματικά.

Ναι. Εσείς είστε ο Κυβερνήτης και ο εκπαιδευτής θα είναι ο συγκυβερνήτης σας. Ο εκπαιδευτής θα σας διευκολύνει παρέχοντάς σας όση βοήθεια χρειάζεστε.

Φυσικά όχι, οι προσομοιώσεις προσαρμόζονται στο επίπεδο των γνώσεων και της εμπειρίας σας.

Ναι, η διαδικασία προστατεύεται από ασφαλές SSL 128 bit, με ασφαλή σύνδεση.

Ναι, μπορείτε να τραβήξετε video και φωτογραφίες κατά την διάρκεια της πτήσης σας

Ναι, κατά την κράτηση ημερομηνίας πτήσης, εσείς ή το πρόσωπο που θα πετάξει μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση πληρώνοντας τη διαφορά μεταξύ της αξίας του voucher και της τιμής της πτήσης μεγαλύτερης διάρκειας.

Εσείς ή το πρόσωπο για το οποίο αγοράζετε την πτήση θα λάβετε ένα voucher μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ταχυδρομείου. Στο voucher αναγράφεται το πακέτο πτήσης που έχει αγοραστεί.

Κάνετε αποστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες

Τα vouchers - δώρα λήγουν 6 μήνες μετά την αγορά

Λόγω της φύσης της υπηρεσίας, θα πρέπει προηγουμένως να κάνετε κράτηση.

Ως ελάχιστο όριο ηλικίας συνιστούμε τα 12 έτη. Όλοι οι ανήλικοι θα πρέπει να συνοδεύονται από έναν γονέα ή κηδεμόνα.

Είμαστε ανοιχτά Δευτέρα με Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ.. Οι ώρες ενδέχεται να διαφέρουν για επαγγελματίες πιλότους ή εκδηλώσεις.

Go Top