Διαθέσιμο σύντομα

Πρόγραμμα κατά της Αεροφοβίας

Φοβάστε να πετάξετε;

Το Πρόγραμμα κατά της Αεροφοβίας του The Pilot Center είναι μια ατομική πρακτική άσκηση υπό την εποπτεία ενός επαγγελματία πιλότου ο οποίος θα προσαρμόζεται στη φοβία σας για την καλύτερη αντιμετώπισή του! Το πρόγραμμα επικεντρώνεται αποκλειστικά στην εξάσκηση στον προσομοιωτή μας που αναπαριστά ένα εξαιρετικά ρεαλιστικό επιβατικό αεροσκάφος.

Ο στόχος είναι να απομυθοποιήσουμε αυτό που συμβαίνει πίσω από την πόρτα του πιλοτηρίου και να σας παρέχουμε τις απαντήσεις και τα σημεία αναφοράς που απαιτούνται για να αντιμετωπίσετε και να νικήσετε τον φόβο σας.

Καθώς το πρόγραμμα εκπαίδευσης κατά της αεροφοβίας είναι ατομικό, προσαρμοζόμαστε στη διαθεσιμότητά σας και σε αυτές αυτή του προσομοιωτή μας. Η πρακτική άσκηση μπορεί να γίνει σε μια ή περισσότερες ημέρες.

Με βάση διεθνείς στατιστικές το 97% των εκπαιδευόμενων σε παρόμοια κέντρα του εξωτερικού, μπορούν πλέον να ταξιδεύουν με αεροπλάνο.

3 συνεδρίες διάρκειας δύο ωρών που επιτυγχάνονται σε μια ή περισσότερες ημέρες:

Συνεδρία 1:

Συζητήστε με τον εκπαιδευτή σας για να κατανοήσετε καλύτερα τις εμπειρίες σας, τους φόβους σας και απαντήστε τις πρώτες ερωτήσεις σας. Με αυτές τις πληροφορίες το πρόγραμμα εξατομικεύεται και ανταποκρίνεται ακριβώς στους φόβους σας. Επίσης, αυτή θα είναι και η συνεδρία κατά την οποία θα συζητήσουμε όλες τις θεωρητικές πτυχές για να σας βοηθησουμε να κατανοήσετε καλύτερα έννοιες όπως πώς πετά ένα αεροσκάφος, η ασφάλεια, ο καιρός, κλπ.

Συνεδρία 2:

Ολοκλήρωση μιας πλήρους πτήσης με καλές καιρικές συνθήκες, από την προετοιμασία του σχεδίου πτήσης όπως αυτό καταρτίζεται από τους πιλότους που υπηρετούν σε επιβατικά αεροσκάφη, έως την πτήση από ένα αεροδρόμιο σε ένα άλλο. Με καλές καιρικές συνθήκες και καλές συνθήκες πτήσης. Στόχος είναι να γνωρίσετε το επάγγελμα του πιλότου. Αυτή θα είναι μια πρώτη προσέγγιση του πιλοτηρίου και της πτήσης με επιβατικό αεροκάφος.

Συνεδρία 3:

Ανακάλυψη πολύπλοκων πτήσεων. Οι πτήσεις δεν γίνονται πάντα κατά τη διάρκεια της ημέρας και με καλές καιρικές συνθήκες. Αυτή η τρίτη συνεδρία θα είναι μια ευκαιρία να νατιμετωπιστούν δυσμενείς συνθήκες πτήσης (κακές καιρικές συνθήκες, βλάβες, κλπ.). Σε αυτό το βήμα θα σας δείξουμε ότι όλα γίνονται για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των επιβατών.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Έχετε απορίες? Ρωτήστε μας

Share it!
Go Top