Πετάξτε το Airbus 320. Εσείς είστε ο Κυβερνήτης.

Ζήστε την εμπειρία του να πιλοτάρετε ένα εμπορικό αεροσκάφος

ΝΙΩΣΤΕ πώς είναι να παίρνετε τον έλεγχο ενός εμπορικού αεροσκάφους στον προσομοιωτή μας Airbus 320. Δεν απαιτείται εμπειρία. Στην προσομοίωση πτήσης διάρκειας 40 λεπτών, ο εκπαιδευτής πιλότος θα σας παράσχει μια σύντομη ενημέρωση πριν από την πτήση. Στη συνέχεια θα απογειωθείτε, θα πετάξετε ένα σύντομο δρομολόγιο και θα προσγειωθείτε στο αεροδρόμιο προορισμού σας. Στην προσομοίωση πτήσης διάρκειας 60 λεπτών, θα ενημερωθείτε για τις διαδικασίες πριν από την πτήση και θέσης σε λειτουργία (εκκίνησης) και στη συνέχεια θα πετάξετε ένα πιο περίπλοκο σχέδιο πτήσης. Ανάλογα με το επίπεδο εμπειρίας σας, παρέχονται πιο προχωρημένες προσομοιώσεις.

Επιλέξτε ένα αεροδρόμιο από οποιονδήποτε από τους 24.000 προορισμούς μας, την ώρα και τις καιρικές συνθήκες, καθώς και διάφορα σενάρια και στη συνέχεια απογειωθείτε … Αψηφίστε τους κανόνες προσθέτοντας βλάβες και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

 

Τί να περιμένετε στον προσομοιωτή πτήσης A320 :

  • Ένας εκπαιδευτής πιλότος θα σας κάνει μια εισαγωγή στον προσομοιωτή και θα σας βοηθήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της προσομοίωσης. Θα μάθετε τα σημαντικότερα όργανα και τη λειτουργία του Α320
  • Εξασκηθείτε στις βασικές διαδικασίες απογείωσης και προσγείωσης.
  • Επιλέξτε από διάφορους προορισμούς σε όλον τον κόσμο.
  • Δοκιμάστε διαφορετικές ώρες και καιρικές συνθήκες.
  • Δείτε την εξωτερική θέα μέσα από μια 220° ημισφαιρική οθόνη πλάτους 5m.
  • Ρεαλιστικά αεροδρόμια με όλα τα σήματα και τις φωτεινές σημάνσεις.
  • Ακούστε τους χαρακτηριστικούς ήχους που παράγονται από το πιλοτήριο, π.χ. εκκίνηση κινητήρων, ενεργοποίηση των διαφόρων συστημάτων όπως υδραυλικά, ηλεκτρικά , πηδάλια πτήσεως, την επιτάχυνση ή την επιβράδυνση της ταχύτητας κλπ.
  • Πραγματικά συστήματα ελέγχου που περιλαμβάνουν μοχλό διεύθυνσης, ρυθμιστή ταχύτητας, πηδάλια, σύστημα προσγείωσης, φρένα και πτερύγια.
  • Πραγματικές απεικονίσεις εργασίας που περιλαμβάνουν οθόνες πλοήγησης, κύρια οθόνη και οθόνη κινητήρα.
  • Στο πιλοτήριο μπορούν να καθίσουν έως και 3 επιπλέον επιβάτες (δωρεάν).

Οι προσομοιώσεις είναι ιδανικές τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους πιλότους. Την εμπειρία θα επιβλέπει καταρτισμένος εκπαιδευτής προσομοιωτή και είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αποκτήσετε μια εικόνα για το τι χρειάζεται για να πετάξετε ένα εμπορικό αεροσκάφος

Η εμπειρία πτήσης :

Επικοινωνήστε μαζί μας για την κράτηση της πτήσης σας.

Την ημέρα της πτήσης σας, δείξτε το voucher σας στην υποδοχή κατά την άφιξη. Θα πραγματοποιηθεί check-in και θα γνωριστείτε με τον συγκυβερνήτη σας.

Ο εκπαιδευτής πτήσης μας είναι ο δικός σας Συγκυβερνήτης. Όλοι οι εκπαιδευτές μας είναι πραγματικοί πιλότοι εκπαδευμένοι στον προσομοιωτή Airbus 320 και διαθέτουν υψηλού επιπέδου δεξιότητες εξυπηρέτησης πελατών και καθοδήγησης.

Μετά την εκτίμηση της εμπειρίας σας, ο Συγκυβερνήτης σας θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε για τις επιλογές πτήσης σας και τους προορισμούς σας.

Ως Κυβερνήτης θα καθίσετε στο μπροστινό αριστερό κάθισμα, ενώ ο συγκυβερνήτης σας θα κάθεται στην δεξιά πλευρά. Οι επιβάτες σας (μπορείτε να έχετε μαζί σας έως και 3 φίλους σας) θα καθίσουν στα καθίσματα που βρίσκονται ακριβώς πίσω σας.

Ο Συγκυβερνήτης σας θα σας ενημερώσει για τα κύρια συστήματα ελέγχου και τα όργανα και στη συνέχεια είστε έτοιμοι για απογείωση! Με την άδεια του Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας, πιέστε τους μοχλούς ώσης και το αεροσκάφος θα ορμήξει στο διάδρομο.

Ο συγκυβερνήτης σας θα πει «rotate» και εσείς θα τραβήξετε το χειριστήριο διεύθυνησης προς το μέρος σας και ο ριναίος τροχός θα σηκωθεί από τον διάδρομο…Πλέον είστε στον αέρα και μπορείτε να χαλαρώσετε και να θαυμάσετε το εκπληκτικά ρεαλιστικό τοπίο.

Μετά την πτήση σας, μπορείτε να μοιραστείτε με τον συγκυβερνήτη σας τις σκέψεις σας σχετικά με την εμπειρία σας. Προτού φύγετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε παραλάβει το βίντεο της προσομοίωσης πτήσης σας για να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Προσφορά

Προσομοιωτής πτήσης Α320

65€
40 λεπτά (10' ενημέρωση, 30' πτήση)
Ζήστε μια μοναδική εμπειρία

Κάντε Κράτηση

Share it!
Go Top