Γίνετε Εσείς ο Κυβερνήτης.

Βιώστε πώς είναι να παίρνετε εσείς τον έλεγχο ενός εμπορικού αεροσκάφους, στον προσομοιωτή του Airbus 320. Δεν θα είστε πλέον ο επιβάτης, αλλά ο κυβερνήτης. Στο Pilot Center και κατά την προσομοίωση πτήσης διάρκειας 40’, ο εκπαιδευτής πιλότος θα σας παράσχει μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με τις διαδικασίες πριν από την πτήση και θέσης σε λειτουργία (εκκίνησης) πριν από την πτήση. Στη συνέχεια θα απογειωθείτε, θα πετάξετε ένα σύντομο δρομολόγιο και θα προσγειωθείτε στο αεροδρόμιο προορισμού σας. Ανάλογα με το επίπεδο και την εμπειρία του επισκέπτη μας, μπορεί να εφαρμοστεί και πιο περίπλοκο σχέδιο πτήσης και πιο προχωρημένες προσομοιώσεις.

Τί να περιμένετε στον προσομοιωτή πτήσης A320
Οι προσομοιώσεις είναι ιδανικές τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους πιλότους, άνδρες, γυναίκες και παιδιά ανω των 12 ετών
 • Εισαγωγή στον προσομοιωτή από εκπαιδευτή πιλότο
 • Εκπαίδευση στα σημαντικότερα όργανα και τη λειτουργία του Α320
 • Καθοδήγηση καθολη τη διάρκεια της πτήσης
 • Εξάσκηση στις βασικές διαδικασίες απογείωσης και προσγείωσης
 • Επιλογή προορισμού σε όλον τον κόσμο σε διαφορετικές ώρες και καιρικές συνθήκες.
 • Εξωτερική θέα μέσα από μια 220° ημισφαιρική οθόνη πλάτους 5m
 • Προσγείωση και απογείωση από ρεαλιστικά απεικονισμένα αεροδρόμια με όλα τα σήματα και τις φωτεινές σημάνσεις
 • Προσομοίωση ακόμα και των χαρακτηριστικών ήχων που παράγονται από το πιλοτήριο, π.χ. εκκίνηση κινητήρων, ενεργοποίηση των διαφόρων συστημάτων όπως υδραυλικά, ηλεκτρικά , πηδάλια πτήσεως, την επιτάχυνση ή την επιβράδυνση της ταχύτητας κλπ.
 • Πραγματικά συστήματα ελέγχου που περιλαμβάνουν μοχλό διεύθυνσης, ρυθμιστή ταχύτητας, πηδάλια, σύστημα προσγείωσης, φρένα και πτερύγια.
 • Πραγματικές απεικονίσεις εργασίας που περιλαμβάνουν οθόνες πλοήγησης, κύρια οθόνη και οθόνη κινητήρα.
 • Στο πιλοτήριο μπορούν να καθίσουν έως και 3 επιπλέον επιβάτες (δωρεάν).

Προσομοιωτής πτήσης Α320

65€
40 λεπτά (10 λεπτά ενημέρωση + 30 λεπτά πτήση)

Προσομοιωτής πτήσης Α320

99€
60 λεπτά (10 λεπτά ενημέρωση + 50 λεπτά πτήση)

Η εμπειρία πτήσης :

Eπικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της ιστοσελίδας μας για να κάνετε τη κράτηση σας.

Την ημέρα της πτήσης σας, δείξτε το voucher σας στην υποδοχή κατά την άφιξη. Θα πραγματοποιηθεί check-in και θα γνωριστείτε με τον συγκυβερνήτη σας.

Ο εκπαιδευτής πτήσης μας είναι ο δικός σας συγκυβερνήτης. Όλοι οι εκπαιδευτές μας είναι πραγματικοί πιλότοι εκπαιδευμένοι στον προσομοιωτή Airbus 320 και διαθέτουν υψηλού επιπέδου δεξιότητες εξυπηρέτησης πελατών και καθοδήγησης. Με βάση την εμπειρίας σας, μαζί με τον συγκυβερνήτη θα αποφασίσετε για τις επιλογές πτήσης σας και τους προορισμούς σας.

Ως Κυβερνήτης θα καθίσετε στο μπροστινό αριστερό κάθισμα, ενώ ο συγκυβερνήτης σας θα κάθεται στην δεξιά πλευρά. Οι επιβάτες σας (μέχρι 3) θα καθίσουν στα καθίσματα που βρίσκονται ακριβώς πίσω σας. Πριν τη απογείωση, ο συγκυβερνήτης θα σας ενημερώσει για τα κύρια συστήματα ελέγχου και τα όργανα! Με την άδεια του Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας και τη χρήση των μοχλών ώσης, το αεροσκάφος θα βρεθεί στον αεροδιάδρομο. Μετά την εντολή «rotate», εσείς θα τραβήξετε το χειριστήριο διεύθυνσης προς το μέρος σας και ο ριναίος τροχός θα σηκωθεί από τον διάδρομο…Πλέον είστε στον αέρα! Είστε πραγματικός πιλότος!

Μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας αλλά και με τους φίλους σας και τραβήξτε αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία

Κάντε Κράτηση

Share it!
Go Top